Tim 5

Tim Snoeck

Master in de Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie (UGent, 2003 – 2008)

Manueel Therapeut (Postgraduaat UGent, 2008 – 2009)

Myofasciaal Therapeut – Dry Needling (Trigger, 2011 – 2013)

Verschillende bijkomende bijscholingen

Foto Judith Luca

Judith Luca

Master in de Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie (UGent, 2010 – 2015)

Manueel Therapeut (Postgraduaat UGent, 2015 – 2016)

Postgraduaat Functional Training (2016 – 2017)

Osteopaat in opleiding (IAO)

Verschillende bijkomende bijscholingen

Filosofie

Grensverleggende kinesitherapie, dit is wat wij u zullen aanbieden. Een vernieuwende toepassing van de kinesitherapie waarbij niet enkel uw pijnzone maar uw volledige lichaam in beschouwing wordt genomen. Op deze manier zullen we op zoek gaan naar de oorzaak van uw pijnklachten, zodat u niet op korte maar op langere termijn geholpen wordt.

Foto4

Grensverleggende kinesitherapie betekent ook dat we de grenzen van uw beweeglijkheid zullen verleggen. Enerzijds door onze handelingen, anderzijds door oefeningen aan te reiken. Deze oefeningen zijn er op gericht om u correct te laten bewegen, niet om de grenzen van uw kunnen af te tasten. VRY gaat voor kwaliteit van beweging in plaats van kwantiteit. VRY wil u ‘leren stappen vóór je kan lopen’.

IMG 0206

Meer bewegingsvrijheid betekent de mogelijkheid hebben om correcter te bewegen. Correcter bewegen geeft op zijn beurt een betere krachtenverdeling over het volledige lichaam en zal leiden tot pijnvermindering of pijnvrij zijn. Geen klachten hebben geeft je een mentaal welbevinden, een gevoel van VRY zijn!